Nový hejst

25.09.2015 12:30
Pátek 11.9.2015 14:18 - Autor:  - Rubrika: NovinkyNovinka

Prioritou pro Rockstar je GTA Online, ale nikoliv další Heisty.

 

Bez pochyb se najde spousta hráčů, kteří touží po rozšíření příběhové části gangsterky Grand Theft Auto V. Bohužel pro ně máme špatnou zprávu. Pro Rockstar je prioritou GTA Online, kterému dávají vývojáři přednost před singleplayerovým DLC. Není se čemu divit, do online světa GTA 5 týdně zavítá až 8 milionů hráčů, což je velmi pěkný počet. Samo vedení Rockstaru přiznalo, že je úspěch GTA Online překvapil a chtějí popularitu udržet.

„Zaměřujeme se na GTA Online, které předčilo naše očekávání. V současné době všichni klíčoví členové týmu, kteří se podíleli na Grand Theft Auto, pracují na podpoře GTA Online,“ nechal se pro IGN slyšet šéf designu Imran Sarwar.

Přitom původně Rockstar rozšíření singleplayeru slíbil, mělo se tak stát do konce loňského roku. Nakonec z toho ale nic nebylo. Dokonce společnost neplánuje ani další Heisty. Loupeže jsou u hráčů velmi populární, avšak jejich vývoj je dost náročný.

„Heisty zaznamenaly obrovský úspěch, oživily GTA Online komunitu. Heisty povzbudily hráče, aby společně hráli a spolupracovali. Nicméně jak jsme již řekli, nemáme v plánu přidat další. Vývoj loupeží byl mnohem těžší, než jsme si původně mysleli. Museli jsme vyzkoušet několik pokusů, než jsme přišli s návrhem, který si můžete zahrát. Věříme a doufáme, že čekání stálo za to,“ dodal Sarwar.

Co můžete nového v GTA Online očekávat? Brzy do multiplayeru dorazí update Freemode Events. Více o němzde.

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode