mužete hrat za bigfoota

25.09.2015 12:50
Novinka

Jen jste na něj pravděpodobně nenarazili. Jak si za něj zahrát?

 

Fanoušci Grand Theft Auto V o existenci Bigfoota horlivě diskutují již velmi dlouho. Někdo tvrdil, že ho viděl a jiný, že za něj dokonce hrál. Vše to ale byly pouze nepodložené domněnky, neoficiální modifikace nebo vtípek od Rockstaru, kdy jste našli mrtvolu oblečenou do kostýmu Bigfoota.

Teď už ale máme důkaz, že Bigfoot v GTA V skutečně je a dokonce za něj můžete hrát. Jak je to možné? Poslední aktualizace do PC, PS4 a Xbox One verzí přidala achievement/trofej, která hráčům nedala spát. Nakonec zjistili, že v GTA 5 je speciální Peyote rostlina, kterou stačí sníst a stanete se legendární bytostí.

Abyste rostlinku našli a mohli využít její transformace, musíte nejprve splnit několik věci. Nejprve musíte hru dokončit na 100 procent (minimálně dohrát příběh) a poté sebrat všech 27 Peyote rostlin. Až tohle uděláte, můžete se vydat do oblasti, kde podle pověsti Bigfoot žil. Fanoušci vědí, že jde o Chiliad State Wilderness. Zde přichází další ale, v oblasti musíte být v úterý mezi 5:30 a 8:00 ráno (ve hře) a navíc musí být mlha (show) - lze nastavit pomocí cheatů.

Hodně štěstí při hledání speciální Peyote rostliny.

Update bohužel nevyšel pro PS3 a Xbox 360 verze Grand Theft Auto V.

 

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode