Novynky v GTA V

25.09.2015 12:29
Novinka

Tvůrci plánují nový obsah pro GTA Online, video editor pro PS4 a Xbox One a mimo jiné uvádí na pravou míru diskuze o banování za používání modů na PC.

 

Rockstar po delší době odpověděl na všetečné otázky fanoušků, což znamená, že jsme se dozvěděli něco málo o chystaných plánech tvůrců a možných novinkách.

Podle očekávání se můžeme těšit na nový obsahový update pro GTA Online. Tvůrci zatím nemluví o jeho obsahu, ale screenshot, který můžete vidět níže, něco málo napoví. Jisté je, že součástí aktualizace nebudou další Heisty. Tvorba Heistů vyžaduje nemalé úsilí a rozhodně není tak prostá jako tvorba jiných druhů misí a Jobs. Soudě dle poměrně vyhýbavého tvrzení Rockstaru se zkrátka nových Heistů jen tak nedočkáme.

Majitelé verze pro PS4 a Xbox One se dočkají alespoň video editoru, který je jednou z nejlepších součástí PC verze. Rockstar pracuje na verzi editoru přizpůsobené konzolím a doufá, že ji bude moci vydat v průběhu léta. Zároveň vylučuje, že by se editor mohl objevit na PS3 a Xboxu 360, a to z prostého důvodu. Staré konzole nemají dostatečný výkon.

Díky příští aktualizaci by se ale ve všech čtyřech konzolových verzích měla objevit rádiová stanice The Lab, která byla dosud také pouze na PC.

Na Self radio, tedy rádiovou stanici, do které může člověk přidávat vlastní skladby, ale musí konzolisté zapomenout. S ohledem na současné možnosti konzolí to jednoduše není proveditelné. Self radio tedy zůstane na PC.

Rockstar se také trochu rozpovídal na téma modů, které jsme řešili v nedávné novince. Tvůrci si prý modderské komunity váží a nehodlají banovat nikoho, kdo používá mody v rámci singleplayeru. Za modování singleplayeru tedy nikdo nebude trestán.

Zároveň upozorňuje na to, že poslední aktualizace nešťastnou náhodou znemožnila funkčnost některých modů, rozhodně tedy nešlo o záměr. V rámci GTA Online je každopádně situace s mody jiná, Rockstar se brání proti modům, které by mohly zvýhodnit určité hráče. Pokud tedy patříte mezi příznivce modování GTA, dejde pozor, aby vámi nainstalovaný mod neovlivňoval gameplay GTA Online.

V úvahu připadá i podpora joysticků, tvůrci zatím nechtějí nic slibovat, ale možnost podpory specifičtějších periferií na PC je podle všeho ve hře.

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode